Improved
- Added XIAOMI FDE(Full-disk encryption) screenlock bypass.
- Improved device searching in device selection box.
- Improved log message for Parition Tool.
- Improved log message for XIAOMI, VIVO, OPPO operations.
- Improved UI display, highlight current running button.
- Improved Partition Tool file selection.
- Improved software login process.
- MI Black Shark(SHARK) Flashing, Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock), Factory Reseting, Unlock Account/ID, Partition tool for read/erase/write any specific partitions, baseband data backup/clear.
- MAX2(MDE40) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MAX2(MDT4) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MIX 2S(M1803D5XC) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MIX 2S(M1803D5XA) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MIX 2S(M1803D5XE) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MIX 2S(M1803D5XT) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI 6X(M1804D2SC) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI 6X(M1804D2SG) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI 6X(M1804D2SE) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI 6X(M1804D2ST) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI Note 3(MCT8) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- MI Note 3(MCE8) Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, FDE device screen lock bypass (Invalidate Screen Lock).
- Z1I Flashing, Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting, Factory Reseting without loss data, Partition tool for read/erase/write any specific partitions, baseband data backup/clear.
- V11 PRO Flashing, Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting, Factory Reseting without loss data, Partition tool for read/erase/write any specific partitions, baseband data backup/clear.
- X21S Flashing, Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting, Factory Reseting without loss data, Partition tool for read/erase/write any specific partitions, baseband data backup/clear.
- X21 PRO Flashing, Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting, Factory Reseting without loss data, Partition tool for read/erase/write any specific partitions, baseband data backup/clear.
- X3F Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- X3L Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- X3V Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- Y18L Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- Y22L Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- X520A Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- X520F Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data
- X520L Direct unlocking screen lock in EDL(9008) mode, Factory Reseting without loss data